Kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit

Hyödynnä kotitalousvähennys ›

Tilaa kylpyhuoneremontti meiltä Sipoon seudun kotiisi

Remontoimme myös yritysten wc- ja pesutilat kautta Uudenmaan.

Kylpyhuoneen remontti on monimutkainen projekti, jossa on huomioitava lukuisia seikkoja. Siistin, kauniin ilmeen lisäksi on varmistettava totta kai, että tila on käyttäjälleen toimiva ja jokainen työvaihe on tehty kestävästi. Tärkeä osa laadukasta kylpyhuoneremonttia on lisäksi VTT:n sertifioima vedeneristäjä, jolla on paras asiantuntemus märkätilojen saneerauksista. 

Me toteutamme kylpyhuone-, samoin saunaremontit useiden kotien kokemuksella. Kunnostamme myös yritysten saunatilat ja wc:t. Käsissämme koko projekti hoituu vanhan purkamisesta kaiken uuden asennukseen, mukaan lukien sähkö- ja putkityöt, huolelliset viimeistelyt ja loppusiivous. 

Jos haluat aivan uusien unelmien kylpyhuoneen moderneilla ratkaisuilla tai päivittää ikääntyneet pinnat perinteisempään tyyliin, kuten aiemminkin on ollut, me toteutamme kaikenlaiset remonttitoiveet. 

Ota yhteyttä ›

Huoneistoremontit ja yritystilojen remontit

Meiltä saat palvelua myös muihin kodin tiloihin. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi lattiaremontti, maalaustyö, tapetointi, kiintokalusteasennus tai mikä tahansa muu pintoja parantava ratkaisu. Yhtä huonetta tai koko taloa koskeva muutos onnistuu tarpeesi ja budjettisi mukaan. 

Ammattilaistemme toteuttama remontti on hyvä sijoitus. Se lisää kotisi jälleenmyyntiarvoa ja asumisen mielekkyyttä. Samoin yrityksille toimitilaremontit ovat tärkeä panostus työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Remonttia voidaan tarvita ikääntyneiden pintojen lisäksi silloin, kun tilat halutaan muuttaa yrityksen ilmeen ja työnkuvan mukaisiksi. 

Oli työn laajuus pieni tai suuri, se alkaa aina huolellisella tutustumisella kohteeseesi ja toiveisiisi. Laadimme tarkan suunnitelman, jonka mukaan etenemme parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kylphyhuoneremonttien ja muiden sisäremonttien rinnalla voimme uusia myös talosi julkisivun sekä suorittaa luonasi erilaisia kohteen viimeistelytöitä. Kaikki palvelumme ovat saatavilla Sipoon, Porvoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella.

Kerro toiveesi ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita