Omakotitalon rakentaminen ja viimeistelytyöt

Pyydä tarjous ›

Omakotitalon rakentaminen perustuksista alkaen meiltä Sipoosta

Talo nousee käsissämme asumisvalmiiksi asti – palvelemme kautta Uudenmaan.

Oletko laittanut vireille oman talon rakennusprojektin ja osaava urakoitsija on vielä valitsematta? Olet oikeassa paikassa, sillä me pystymme hoitamaan uudisrakentamisen alusta loppuun, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. 

Omakotitalon rakentaminen hoituu meiltä valmiin talopaketin pohjalta sekä perinteisesti piirustusten mukaan pitkästä tavarasta – kumman vain oletkaan toteutukseen valinnut. Voimme auttaa jo suunnittelussa suositellen parhaita rakennusmateriaaleja sekä antamalla asiantuntemuksemme kaikkeen muuhunkin, mitä talonrakennus vaatii. 

Rakentaminen käy meiltä kokemuksella aina viimeistelytöihin saakka, asumiskuntoon asti – ja virheitä ei synny varmasti. Tavoitteemme on tehdä koteja, jotka kestävät elämää ja aikaa. Meistä saa kumppanin myös aliurakointiin suuremmille työmaille – kysythän tätä yrityksesi tarpeisiin. 

Pyydä tarjous

Hoidamme myös rakennustöiden viimeistelyt

Eli ne työt, jotka ovat jääneet tekemättä muutoin valmiissa talossa. Näin käy monessa kohteessa, joihin meidät voi tilata hoitamaan esimerkiksi listoitukset, kalusteasennukset, laatoitukset, kesken jääneet vesieristykset, ulkoverhoilut sekä muut sisä- ja ulkopintojen viimeistelyt. 

Jos talosi on siis loppusilausta vailla tai täysin vielä rakentamatta, käänny puoleemme! Meidän kanssamme mikään ei jää kesken, vaan valmista syntyy taatusti tarkalla kädenjäljellä. Rakennuspalvelumme ovat käytettävissä Sipoosta Vantaalle, Porvooseen ja muualle Uudellemaalle. 

Vai onko kohde jo valmis, mutta sitä painaa ikä? Meiltä saat myös kaikenlaiset kunnostukset huoneistoremonteista kylpyhuoneremontteihin.

Kerro toiveistasi ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita