BYGGFIRMA J. GRÖNQVIST

KVALITETSMÄSSIGT BYGGANDE

Ta kontakt ›

Nybyggen

Badrums­renoveringar och lägenhets­renoveringar

Ta kontakt

Hushållsavdrag

BYGGFÖRETAG FRÅN SIBBO TILL DIN TJÄNST

Vi förverkligar dina drömmar om ett eget hus, nyrenoverad lägenhet eller kontor.

Mer än 10 år i byggbranschen innebär många platser, från bostäder till affärslokaler, och projekt från nybyggnation till renoveringar, som vi är nöjda med att ha genomfört. Det finns många kunder kvar, för vilka vi har trollat fram ett bestående, vackert märke. En som är omsorgsfullt tillverkad med garanti utan risk för misstag.

Du är också välkommen att vara vår kund om din destination ligger i Sibbo, Borgå, Vanda eller andra områden i Nyland. Be oss att gå med i ditt husbyggnadsprojekt i tidiga skeden, så kommer vi att säkerställa dess framgång tillsammans. Du kan även ringa oss för renoveringsarbeten från badrummet till lägenheten, samt för att göra efterarbete på ditt hus, som ofta lämnas ogjort när bostaden annars står klar.

Vårt byggföretag arbetar enligt en enkel nyckelfärdig princip. Allt sköts genom oss. Vi strävar alltid efter bästa kvalitet, vilket belönar oss med din tillfredsställelse.

Berätta för oss om dina planer genom att kontakta oss! Låt oss kartlägga din destination och dina önskemål.

Ta kontakt ›

RENOVERING MED FINANSIERING?

Lyckas! Av oss kan du få Sortter-finansiering som du kan använda för att hantera till exempel betalning av renoveringskostnader i månatliga omgångar som passar dig.

Fråga mer ›

Snabb åtkomst

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så snart som möjligt!

Ring