Badrumsrenoveringar och lägenhetsrenoveringar

Dra nytta av hushållsavdraget ›

Beställ en badrumsrenovering av oss till ditt hem i Sibboregionen

Vi renoverar även företags toaletter och tvättrum genom Nyland.

Att renovera ett badrum är ett komplext projekt som kräver hänsyn till många faktorer. Förutom ett snyggt, vackert utseende är det såklart nödvändigt att se till att utrymmet är funktionellt för användaren och att varje arbetsmoment görs hållbart. En viktig del i en högkvalitativ badrumsrenovering är också en VTT-certifierad tätskikt, som har den bästa kompetensen inom våtrumsrenovering.

Vi utför badrums- och basturenoveringar med erfarenhet av flera bostäder. Vi renoverar även företags bastuanläggningar och toaletter. I våra händer sköts hela projektet, från nedmontering av det gamla till montering av allt nytt, inklusive el- och VVS-arbeten, noggrann efterbehandling och slutstädning.

Vill du ha ett helt nytt drömbadrum med moderna lösningar eller att uppdatera åldrade ytor i en mer traditionell stil, som det varit tidigare, så uppfyller vi alla typer av renoveringsönskemål.

Ta kontakt ›

Lägenhetsrenoveringar och renoveringar av affärslokaler

Du kan även få service av oss för andra delar av hemmet. Det kan till exempel handla om golvrenovering, målningsarbete, tapetsering, fast möbelmontering eller någon annan lösning som förbättrar ytorna. Bytet av ett rum eller hela huset kan göras enligt dina behov och budget.

En renovering utförd av våra proffs är en bra investering. Det ökar andrahandsvärdet på ditt hem och det meningsfulla i att bo. Likaså för företag är kontorsrenoveringar en viktig investering i komforten för anställda och kunder. Renovering kan behövas utöver åldrade ytor när man vill förändra lokalerna för att matcha företagets utseende och arbetsbeskrivning.

Oavsett omfattningen av arbetet är litet eller stort, börjar det alltid med en noggrann bekantskap med ditt mål och dina önskemål. Vi gör upp en exakt plan enligt vilken vi går vidare för att uppnå bästa möjliga slutresultat. Vid sidan av badrumsrenoveringar och andra invändiga renoveringar kan vi även förnya fasaden på ditt hus och utföra olika efterarbeten hos dig. Alla våra tjänster finns i Sibbo, Borgå, Vanda och övriga Nyland.

Berätta vad du vill ›

Snabb åtkomst

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så snart som möjligt!

Ring