Byggnads- och slutarbeten av ett fristående hus

Begär ett erbjudande ›

Byggande av ett fristående hus från grunden, med början hos oss på Sibbo

Huset reser sig i våra händer tills det är färdigt att bo i - vi tjänstgör i hela Nyland.

Har du startat ditt eget husbyggande och ännu inte valt en kompetent entreprenör? Du är på rätt plats, för vi kan hantera nybyggnation från början till slut, vid behov på nyckelfärdig basis.

Byggandet av ett enfamiljshus sköter vi av oss utifrån ett färdigt huspaket och traditionellt sett från en lång vara enligt ritningarna - vilket du än valt för genomförande. Vi kan redan nu hjälpa till i planeringen genom att rekommendera de bästa byggmaterialen och tillhandahålla vår expertis inom allt annat som husbyggandet kräver.

Hos oss byggs byggandet med erfarenhet, ända fram till slutarbetet, upp till livsskick – och det blir säkert inga misstag. Vårt mål är att skapa hem som håller hela livet. Vi kan även vara en samarbetspartner för underentreprenad till större byggarbetsplatser – fråga gärna om ditt företags behov.

Begär ett erbjudande

Vi tar även hand om efterbehandling av byggarbeten

Det vill säga arbetet som blivit ogjort i ett annars färdigställt hus. Så är fallet på många destinationer, där du kan beställa oss att ta hand om till exempel listor, möbelmontering, plattsättning, oavslutad tätskikt, exteriörbeklädnad och annan invändig och exteriör finish.

Så om ditt hus är ofärdigt eller helt ofärdigt, vänd dig till oss! Hos oss lämnas inget ofärdigt, men produkten skapas garanterat med ett exakt handavtryck. Våra byggtjänster är tillgängliga från Sibbo till Vanda, Borgå och övriga Nyland.

Eller är föremålet redan klart, men det tyngs av ålder? Du kan också få alla typer av renoveringar hos oss, från lägenhetsrenoveringar till badrumsrenoveringar.

Berätta om dina önskemål ›

Snabb åtkomst

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så snart som möjligt!

Ring